Back to All Events

Internasjonalt Mat Marked


Tradisjonen tro kommer nok en gang markedet til byen. I år stiller rundt 25 handelsfolk fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Holland og Polen iført sine tradisjonelle drakter, og danner grunnlaget for et fargerikt og livlig marked med masse fristelser.

Det rigges til matboder som kan friste med ulike varer fra en rekke land. For matelskere er det eksempelvis en unik sjanse til å kjøpe spennende og delikat mat som Bretagne kjeks, oliven, pølser, godteri, oster av alle slag, Spansk Paella, Hollandske pannekaker, Franske crepes, grillede nøtter, franske og italienske fristelser, tyske pølser, godterier, samt andre produkter og håndverk fra en rekke land.   

I tillegg til at markedet er svært fristende med masse spennende mat og produkter, er det også et pulserende marked og morsomt innslag i byen.

"Det gir nærmest en følelse av å være på marked i Europa", sier Olivier Simonin, marked arrangør. Vi ønsker de hjertelig velkommen, og håper publikum besøker markedet. Et godt salg betyr at de selvsagt kommer tilbake.

I over åtte år har dette markedet besøkt en rekke byer over hele Storbritannia, og de siste årene har markedet også gjestet Sverige og flere byer i Norge. Markedet har blitt svært positivt mottatt, og har blitt et morsomt innslag i bybildet. Det er primært tradisjonell mat, håndverk og andre autentiske produkter.

Du finner mer informasjon på nettstedet www.internationalfoodmarket.org, her kan du også se bilder og videoer.

Kontakt Traditional Market LTD:

Olivier Simonin

00447833937251

olivier@internationalfoodmarket.org

www.internationalfoodmarket.org

www.facebook.com/internationalfoodmarket

Earlier Event: June 6
Kulturskolens Open Air konsert
Later Event: June 7
Vi åpner "Bibliotek på boks"