Jun
11
8:00 PM20:00

Street art byvandring OBS: FLYTTET PGA DÅRLIG VÆR!

streetart ill.jpg

Museumspedagog Birgit Gauchi tar deg med på vandring i Hollenderbyen

Oppmøte ved Seilparken. Da går vi i Kildegaten, Nesgaten, Dr. Kraftsgaten, Kirkegaten, Anders Beersgate, Bakkegaten og opp Fjellgaten hvor jeg avslutter i Seilparken kl.21.

Ett samarbeid mellom vestagdermuseet og Flekkefjord kunstforening

View Event →
Jun
7
9:00 PM21:00

Onsdagsbandet på fisketorget

onsadgsbandet.jpg

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger.

Sommerens onsdagskonserter i Mandal har utviklet seg til å bli et fenomen, og konsertene trekker folk fra flere steder i landet. Hver onsdag samles hundrevis av
feststemte mennesker som er klare for å oppleve følelsen av ekte konsertstemning og allsang. Latteren henger løst over bordene, og stemningen er til å ta og føle på.
Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning!

View Event →
Smaabyløpet 2019
Jun
6
6:00 PM18:00

Smaabyløpet 2019

sentrum flekke.jpg

Smaabyløpet er et trimløp for små og store . Starten går fra Tollbodplassen over gangbroa, videre på gangvei til Grønnes strand der kort løype for barn snur og går tilbake til Tollbodplassen. Lang løype fortsetter fra Grønnes på blå løype til Raulibukta opp til Snerthammerveien og veien tilbake via Grønnes til mål.

View Event →
Jun
4
8:00 PM20:00

"Stories From New Orleans".

lezjoe.jpg

Joe Rusi og Leslie Blackshare Smith presenterer en duo konsert under tittelen "Stories From New Orleans".

Konseptet baseres på en intimt tilnærming til musiken fra New Orleans , b.a klassiske hits fra Crescent City eller som har byen som referanse, som "House Of The Rising Sun" eller "When The Saints Are Marching In", levert med piano og gitar.

Leslie har hatt stor suksess i Smaabyen i fjor, da hun leverte en kanon konsert i Randis Sand hage. Hun er en av de mest rutinerte artister fra New Orleans.

Joe Rusi har samarbeidet med Leslie siden 2016, og mange av sangene på hans plater er skrevet sammen med Leslie. Hun er også med på albumene som chorist.

De fant kjemien og skal på turne i sommer, med band og skal b.a åpne for Robben Ford.

Den eneste "Stories From New Orleans" konsert er den de holder for Viser&Lyrikk i Flekkefjord. Det blir New Orleans rytmer og original musikk, med glede og chill fra Louisiana.

View Event →
Jun
3
7:00 PM19:00

Bokbad: Frank "Tønes" Tønnesen

tønes 19.jpg

Forfatter Frank "Tønes" Tønnesen bokbades av Barb L. Wang.

Frank Tønnesen, i musikalsk tapning bedre kjent som Tønes, debuterte høsten 18 på Pelikanen forlag med en kollektivroman fra bygdenorge.

Her skules det mellom gardinene og samles på fajanse, mens de sosiale kodene som dikterer hvorvidt du er nødt til å invitere naboen inn på middag hvis han ringer på akkurat idet fårikållukta sprer seg fra kjøkkenet, kan irritere og debatteres til du blir blå.

Ingen som har hørt Tønes vil bestride at han er en av Norges største fortellertalent. I bokform blomstrer dette talentet i en bukett fortellinger som til sammen flettes til en kollektivroman der Tønnesens lett gjenkjennelige humor fyller skjebner, karakterer og sosialt og beklemt samkvem. Men parallelt med dette skriver Tønnesen ut mørkere og mer eksistensielle undertoner i fortellinger om ensomhet, tilhørighet og utstøtthet.

Frank Tønnensen makter å turnere dette stoffet i et lett og slagferdig språk og viser alltid kjærlighet til disse ofte litt skyggeredde karakterene som befolker universet hans, uansett hvor små problemer de øser seg opp over, og hvor feil beslutningene deres gjerne kan være. Frank Tønnesens er absolutt de små problemenes forfatter, men de kan være store nok!

Første uka i juni og to uker i september skal bokbussen på veien igjen og besøke alle kommuner i både Aust- og Vest-Agder i anledning Bokåret 2019. Bussen skal rigges som en rullende utstilling og by på opplevelser for både små og store. På denne måten vil bibliotekene her sør feire boka og seg selv. Bokbussen starter mandag morgen på Sinnes i Sirdal. Den stopper på Tonstad og i Gyland før første kveldsarrangement som blir her i Flekkefjord. Vi vil markere begivenheten med kort presentasjon av bussens historie og bokbad av Frank Tønnesen. Bussen vil være åpen for alle.

View Event →
Jun
3
5:00 PM17:00

Markering av bokåret 2019

  • 1 Elvegaten Flekkefjord, Vest-Agder, 4400 Norway (map)
  • Google Calendar ICS
bokåret 3.jpg

I Bokåret 2019 er det lagt opp til

en storstilt nasjonal feiring av boka,

lesing og leselyst!

I Agder markerer vi Bokåret ved å sende ut vår pensjonerte bokbuss på turné.

Den har med seg forfattere og artister til 44 stoppesteder i hele Agder. Bussen har for anledningen fått et ansiktsløft og er fylt med både utstillinger og opplevelser!

View Event →
Jun
1
5:00 PM17:00

Streetparty/bakgårdsfest i Fjellgata 12

streetparty19.jpg

I år arrangerer vi bakgårdsfest for femte gang i hagen til Randi! Den feirer vi med ny scene, spennende artister og mat fra Tollboden Bakeri. Vi håper nettopp du kommer😊

streetparty 19 2.png
Stanley Brinks & The Kaniks er et forrykende samarbeid mellom Stanley Brinks, medlemmer fra Bergen Mandolinband og I Was A King. I tillegg har de med franske Frechcard. Vi lover en livlig, vakker og energisk musikk-kveld i hagen til Randi🤩🎼👏

Stanley Brinks & The Kaniks er et forrykende samarbeid mellom Stanley Brinks, medlemmer fra Bergen Mandolinband og I Was A King. I tillegg har de med franske Frechcard. Vi lover en livlig, vakker og energisk musikk-kveld i hagen til Randi🤩🎼👏

View Event →
Agder Cup
May
31
to Jun 2

Agder Cup

Flekkefjord Fotballklubb har i samarbeid med lokalavisen AGDER og Flekkefjord Sparebank gleden av å invitere til fotballfestivalen Agder Cup helga fredag 1. til søndag 3. juni 2018. Det er 17. året på rad at Agder Cup arrangeres, og vi håper det blir mange flere!

Agder Cup byr på langt mer enn en vanlig turnering. Vi ønsker å lage en hyggelig opplevelse for hele familien med fotball, grilling, bading, show, og mange aktiviteter!

Fotballfestivalen Agder Cup har blitt en svært populær turnering med mange deltakere fra både Agder og Rogaland.

Flekkefjord Fotballklubb er en tradisjonsrik klubb med mange ivrige medlemmer som skal gjøre sitt beste for at nettopp dere skal trives på fotballfestivalen i Flekkefjord.

View Event →
Hele verden er en scene
Jun
6
6:00 PM18:00

Hele verden er en scene

En sommerkveld fylt med teater får du, som kommer til Spira, onsdag 6.juni kl. 18.00 i storsalen.

Her kan du oppleve 50 av Flekkefjord kulturskoles elever boltre seg i livets utallige scener.

Du får servert en saftig kriminalkomedie, og du får stifte bekjentskap med jentene som leker butikk. En helt spesiell versjon av « Askepott» får du også se.

Myggene er ute og synger denne sommerkvelden, og vi opplever forelskelse og sjalusi hos både mennesker og alver i en midtsommernattsdrøm.

View Event →
Butikkvandring
Jun
4
5:00 PM17:00

Butikkvandring

  • 15 Kirkegaten Flekkefjord, Vest-Agder, 4400 Norge (map)
  • Google Calendar ICS

Oppmøte i Kirkegaten kl 17.00.  26 butikker i sentrum er denne gangen med.

Kakebuffe og alle som handler i butikkene denne kvelden og som er tilstede er med i trekning 

på et gavekort på 10 000,00 . Gavekortet kan brukes i disse 26 butikkene

Gode tilbud i butikkene.

View Event →