Smaabyfestivalen i Flekkefjord  5.- 13. juni 2015 

 

 

SMAABY 15 :

5. TIL 13. JUNI 2015

17. september var det innkallt til oppstartsmøte for neste smaabyfestival. Tilstede var  representanter fra Klassisk Flekkefjord,  Methodistkirkens kor,  kulturskolen, smaabyen Flekkefjord vilje til vekst. og kulturavdelingen i Flekkefjord. etter sondering og samtale med   representant fra  Bakke IF , ble neste års  festival satt til perioden 5-13. juni 2015 

Transient

Bli med å arrangere  Smaaby 15

Festivalen avholdes for 10. gang og vi ønsker at flest mulig bidrar til å gjøre  jubileumsåret til  noe ekstraordinært.

Smaabyfestivalen I Flekkefjord  har ingen fast organisasjon men består av  bidrag fra  DEG (!) organisasjoner, lag , foreninger og næringsdrivende som sammen utformer og fyller  festivalperioden med innhold. 

Det er derfor fritt fram for nye medspillere. Planleggingsfasen begynner på høsten og de interesserte  møtes  så jevnlig fram mot festivalen i begynnelsen av juni. 

Har du en god ide eller noe du ønsker å bidra med er er du hjertelig velkommen til å kontakte  oss, gjerne på  mail eller telefonnummeret du finner under.  

Husk vær tidlig ute for å få plass! program og  plakat ferdigstilles i begynnelsen av mai, forslag som kommer etter publiseringsdato  markedsføres kun over hjemmesiden og annonser i  avisen Agder.

E-post:
 smaaby@flekkefjord.kommune.no

Telefon 38 32 80 00

 

Transient

Bilder fra smaaby 14 

 

Har du tatt bilder fra fjorårets festival, hadde vi satt stor pris på om du kunne dele dem med oss.

enkleste måte er å publisere på  vår Facebookside.