DEEPWATER RECORDS & ENTERTAINMENT PRESENTERER:

KRISTIAN VALENS SHOW: ”Fra Hillevåg til Hollywood!”

06 . juni 2015 kl. 21.00 Byteltet Tollbodbrygga, Flekkefjord Showet er i god Valen ånd fylt med både nasjonale & internasjonale imitasjoner, parodier ,div scenario vi skal være glad ikke har funnet sted, til Valens egen synsing på livet og forskjellen på verdens underholdnings mekka USA kontra oppvekst og inntrykk her i Norge. TV2 ́s megasuksess” Hver gang vi møtes” har blitt en av showets store publikums høydare der dette i Valens show har fått navnet ”Hvorfor skal vi møtes.”

Valen vil også for første gang vise parodier og imitasjoner som kun tidligere er gjort i USA med bla Jay Leno ́s stand-up club i Hermosa Beach til parodiene som førte han til HBO i USA. Hans forrige live scene show ”Alle ska fa---Det beste fra de 10 siste år og litt nytt desverre...” ga NRK ny seer rekord i starten på januar i 2012, da et slikt live show aldri før har oppnådd nesten 1 million seere på en fredag, og ble dermed Norges mest sette live show på tv. Og til slutt nevner vi også selvsagt da han vant ”Årets morsomste---Folkets pris” på Komiprisen (2012) på NRK. (Fra årets mest sette komi program ”Valens Riks Kringkasting” på NRK), der han selv ikke var tilstede; ”Eg visste ikje at eg va Invitert ein gang før 3 dager før Komiprisen, så eg hadde sagt ja til ein jobb i Jacobs Kirken i Oslo den dagen. Hadde jo aldri trodd at eg skulle vinne noe pris!”

Kristian om showet: ”Et show i mine øyne skal være en helhetsopplevelse uten analysering, men der en forhåpentligvis glemmer hverdagen i ca 1 time og 15 minutt. Eg går fort lei en sjanger og derfor sette eg alltid sammen et show ut ifra tanken: Ka ville eg likt å sett? Kontra å analysere ka som er inn/ut osv. Eg må personlig og ha det gøy på scenen med alt eg gjør av både vitser / parodier / karakterer osv, pga eg kan aldri gå på akkord med magefølelsen å gjøre noe kun pga det nå er pop / forut for sin tid. Det viktigste er alltid publikum for oss. Å få kunne se alle i salen i øynene fra scenen å se totalt ukjente folk i alle aldre og fasonger smile er den beste følelsen i verden og definitivt det som driver meg!”

Med på scenen har han sine faste musikere som også backet han på Michael Jackson sin 1 års minnemarkering for Michaels familie i Los Angeles. ”De gutta der gir meg trygghet, og vi følger aldri manus 100 % bevisst for å holde oss skjerpa og i håp om å sette hverandre ut et par steder i showet slikt at hverforestilling blir unik men samtidig inneholder det samme.”

Valen har solgt over 150.000 billetter til dette showet og sier videre selv: ”Det er utrolig gøy å se at ting selger og at vi vant Komipris, men det igjen blir din største fiende når lysene tennes og du går inn på scenen. Eg e alltid livredd for å skuffe publikum, men lover at eg ska være svett i trøya når vi går av!”


Begrenset antall plasser, billetter kjøpes på

http://www.billettservice.no/event/fra-hillevag-til-hollywood-billetter/456933

Arrangør http://www.listerevent.no

Traveling Wildbuddys;

Traveling Wildbuddys opptrer etter Kristian Valen " Fra Hillevåg til Hollywood " kl 23.00 - 02.00. I Byteltet Tolbodbryggen, cover kr 100,-, se informasjon på http://www.listerevent.no