Jun
10
3:00 PM15:00

Smaabrygg 17

Flekkefjords første ølfestival, SMAABRYGG gikk av stabelen for første gang Juni 2016 og ble en umiddelbar suksess. Vi gjentar selvfølgelig dette med å avholde SMAABRYGG igjen sommeren 2017. Det gledes, og du er hjertelig velkommen!

Det er mer til øl enn masseprodusert industripils. Det vet vi, og det er derfor vi finnes – for å ta deg med på en reise i humlens bitterhet og maltens sødme. Vi skal lage en festival der du kan utforske smaker og fremgangsmåter blant lokale bryggerlag, der du kan møte likesinnede – for øl er ikke bare fyll. Det er tradisjon, kultur og fellesskap. Det er historien vår, i vikingblodet vårt. Og det er det vi i SMAABRYGG vil; skape en møteplass og en smaksopplevelse.

 

les mer på www.smaabrygg.no

View Event →
Jun
9
9:00 PM21:00

Dans På Fiskebrygga : Ondagsbandet

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger. Sommerens onsdagskonserter i Mandal har utviklet seg til å bli et fenomen, og konsertene trekker folk fra flere steder i landet. Hver onsdag samles hundrevis av feststemte mennesker som er klare for å oppleve følelsen av ekte konsertstemning og allsang. Latteren henger løst over bordene, og stemningen er til å ta og føle på.  Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning!

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger.

Sommerens onsdagskonserter i Mandal har utviklet seg til å bli et fenomen, og konsertene trekker folk fra flere steder i landet. Hver onsdag samles hundrevis av
feststemte mennesker som er klare for å oppleve følelsen av ekte konsertstemning og allsang. Latteren henger løst over bordene, og stemningen er til å ta og føle på. 
Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning!

View Event →
Jun
7
5:00 PM17:00

Vi åpner "Bibliotek på boks"

Elevene på Visuell kunst, Flekkefjord kulturskole, skoleåret 2015/16 har tatt vare på minner fra det gamle biblioteket i Kirkegaten 56. De har tegnet og bygget modeller fra mange av rommene. Resultatet er en spennende installasjon der du kan se bakover i tid.

Velkommen til biblioteket i Spira for å mimre litt og la deg fascinere!

View Event →
Jun
7
to Jun 11

Internasjonalt Mat Marked

Tradisjonen tro kommer nok en gang markedet til byen. I år stiller rundt 25 handelsfolk fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Holland og Polen iført sine tradisjonelle drakter, og danner grunnlaget for et fargerikt og livlig marked med masse fristelser.

Det rigges til matboder som kan friste med ulike varer fra en rekke land. For matelskere er det eksempelvis en unik sjanse til å kjøpe spennende og delikat mat som Bretagne kjeks, oliven, pølser, godteri, oster av alle slag, Spansk Paella, Hollandske pannekaker, Franske crepes, grillede nøtter, franske og italienske fristelser, tyske pølser, godterier, samt andre produkter og håndverk fra en rekke land.   

I tillegg til at markedet er svært fristende med masse spennende mat og produkter, er det også et pulserende marked og morsomt innslag i byen.

"Det gir nærmest en følelse av å være på marked i Europa", sier Olivier Simonin, marked arrangør. Vi ønsker de hjertelig velkommen, og håper publikum besøker markedet. Et godt salg betyr at de selvsagt kommer tilbake.

I over åtte år har dette markedet besøkt en rekke byer over hele Storbritannia, og de siste årene har markedet også gjestet Sverige og flere byer i Norge. Markedet har blitt svært positivt mottatt, og har blitt et morsomt innslag i bybildet. Det er primært tradisjonell mat, håndverk og andre autentiske produkter.

Du finner mer informasjon på nettstedet www.internationalfoodmarket.org, her kan du også se bilder og videoer.

Kontakt Traditional Market LTD:

Olivier Simonin

00447833937251

olivier@internationalfoodmarket.org

www.internationalfoodmarket.org

www.facebook.com/internationalfoodmarket

View Event →
Jun
6
6:00 PM18:00

Kulturskolens Open Air konsert

På Fiskebrygga

Kulturskolen opptrer under Smaabyfestivalen med et variert program

med musikk, teater, dans. 1 time underholdning på høyt nivå.

Medvirkende er

LISTER strykeorkester

Band «Snart Hælj»

Band «Kvifor mandag?»

Kulturskolens dansegruppene «Zwaard» og dansegruppe «PrimA»

Teatergruppene «KKM» og «Teateret åkkas»

Mange solister på piano, fiolin, gitar

Dette blir fest for alle!

View Event →
Jun
6
1:00 PM13:00

"Hva er viktig for deg?" dagen

Helse og velferd i Flekkefjord markerer sammen med Sørlandet sykehus Flekkefjord den store Hva er viktig for deg dagen6. juni i Spira kultursenter. 

http://www.ks.no/fagomrader/helse-og-velferd/laringsnettverk/gode-pasientforlop-for-eldre-og-kronisk-syke/kunnskapsgrunnlag-og-verktoy/hva-er-viktig-for-deg/

Det vil være mini foredrag med Anders Vege fra Folkehelseinstituttet med tema « hva er viktig for deg» kl 14.45. Frivilligsentralen, Sykehuset, kommunen og lag og foreninger vil delta med «stands» og det vil blant annet være mulig å få seg en prøvetur i de nye syklene!

Det vil bli servert gratis is og kaffe.

For de som vil benytte muligheten til å se en spennende film først er velkomne til formiddagskino kl. 13.00

Alle er velkomne.

View Event →
Jun
2
to Jun 3

SiraFestivalen

er det klart for Sirafestivalen på Lendemoen Sira i Flekkefjord.
Bakke Idrettsforening har de siste årene hatt stor suksess med sine dansefest arrangementer, og årets festival byr på artister kjent fra både lokale scener og store danseband arenaer.

View Event →